Vilken härlig dag!

Det har blivit en del projekt under sommaren och hösten. Ett av dem har jag funderat på länge. Jag har saknat ett bra sätt att kunna dokumentera mina dna-matcher på ett samlat ställe. Jag vill kunna ha släktträd bredvid mig när jag forskar. Jag vill kunna anteckna och se vilka matcher som hör ihop. Jag vill snabbt kunna se hur mycket dna jag delar med en viss match och på vilken kromosom. Jag vill kunna ha koll på vilka matcher jag hittat släktskap med oavsett om det är på FamilyTreeDNA, MyHeritage, Ancestry eller 23&me. Jag har allt i datorn, men det ska klickas upp olika program och det gör att jag tappar fokus.

Så, då skapade jag något som jag har valt att kalla DNA arbetsbok. I den jag dokumentera ett antal träffar, med träd, hur mycket dna vi delar och till och med var och på vilken kromosom vi har delade segment. Jag har skapat den utifrån hur jag jobbar med mina matcher för att få ett bra flöde. Nu kan jag ha all information bredvid mig på skrivbordet, snyggt och organiserat, inga lösa lappar.

Jag hade en idé om hur jag ville det skulle se ut och jag tog hjälp av reklambyrån 1404 i Helsingborg. Och jag är så nöjd med resultatet! Hur framsidan kommer att se ut kan ni se nedan. Den kommer att vara spiralbunden så man kan ha den antingen uppslagen eller vikt.

Nu ska den bara skickas iväg på tryck och så snart den är levererad kommer den att gå att köpa via hemsidan.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.