Ikväll börjar FFT Live

fft live Oct 02, 2020

Över 30 000 kronor. Så mycket pengar kommer att hamna i olika släktforskarföreningars kassor. Över 20000 kronor till Barncancerfonden.

När deltagare köper biljetter till FFT live går 25 kronor av biljettpengarna till Barncancerfonden. Köper man sin biljett via en av de många partnerlänkar som släktforskarföreningar har kunnat skaffa sig går 100 kronor av biljettpengarna till den föreningen.

Men nu är det äntligen dags! Hela sommaren har det jobbats med att få till en riktigt bra konferens! Och tittar man på programmet så kan man inte säga annat än att det lyckades. Jag är stolt att ha fått vara med och jobba med det här projektet och jag är stolt att Dnacoachen är en av sponsorerna.

Så, ikväll kör vi! Invigning klockan 18 med huvudarrangören och initiativtagaren Christina Sagersten. Klockan 19 är det samtal med Niklas Källner, journalist, programledare och författare.

I helgen blir det över 30 föredrag och workshops. Det blir utställning och marknadstorg. Det går fortfarande att köpa biljett. Föreläsningarna under lördagen och söndagen spelas in. Köper man den dyrare biljetten för 700 kronor får man tillgång till inspelningarna under ett år. 

Jag kommer att hålla en workshop på lördagen. Funderar du på att ta ett dna-test men är osäker på vilket test du ska välja? Då är workshopen för dig. "Vilket test ska jag välja" är titeln.

På söndag håller jag föredraget "Mål - så blir din genväg roligare". Jag träffar på många som har tagit ett dnatest och säger "Jag har fått mitt dnaresultat, vad gör jag nu?" Genom att inspirera till att sätta upp lite mål hoppas jag att deltagarna på den föreläsningen kommer att få svar på frågan "vad gör jag nu".

Jag kommer att vara med på Marknadstorget. Det kan alla se, dit behöver man ingen biljett. Och utställningen är också öppen för alla.

I Helsingborgs Dagblad finns det en artikel om konferensen. Hoppas vi ses!

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.